Team Development

Medior Java Developer (full stack)

Wil jij werken aan softwareplatformen met een installed base van honderden productie-omgevingen en meer dan 2 miljoen eindgebruikers? Wil jij een bijdrage leveren die er echt toe doet, omdat je mee mag denken met zowel techniek als uitvoering? Klinkt werken in een informeel team op een vaste werkplek in het prachtige Gouda jou als muziek in de oren? Dan ga jij je vast en zeker thuis voelen bij WIS!

 

Unieke software

WIS ontwikkelt oplossingen voor het onderwijs, waarbij procesversnelling en webgebaseerde communicatie centraal staan. Het continu verbeteren van de kwaliteit van het product is één van jouw belangrijkste speerpunten. We zijn als WIS altijd bezig om beter te worden in wat we doen. Om onze software naar een hoger niveau te tillen zijn we op zoek naar een medior developer.

 

Wat ga je doen

In jouw rol van medior Java-developer werk jij aan het realiseren en beheren van onze applicaties. De vraagstukken vanuit de business zijn ontzettend divers. Van het oplossen van bugs tot het ontwikkelen van nieuwe features, zowel back-end als front-end. In nauwe samenwerking met de andere developers, ontwerpers en testers uit jouw scrumteam ontwikkel je applicatieonderdelen en unittests.

Je brengt complexe processen terug tot eenvoudige componenten en bedenkt creatieve oplossingen voor technische problemen. Ons development team houd zich niet alleen bezig met ontwikkeling, maar ook met DevOps. Er wordt van je verwacht dat je ook meedraait in het onderhouden van en ontwikkelen voor de operationele kant van onze applicaties.

Als medior Java-developer speel je ook een belangrijke rol in het delen van kennis. Doordat jij en de collega’s uit je scrumteam altijd elkaars werk testen en reviewen, houden jullie elkaar scherp en blijven jullie elkaar inspireren. Daarbij werk je met moderne ontwikkeltechnieken, zoals Ember.js, Spring Boot en Kubernetes in een scrumteam met gezellige, jonge collega's.

 

Ideaal heb je

 • Minimaal 3-4 jaar ervaring met Java, web-technologieën en de leidende frameworks op dit gebied
 • Een leergierige persoonlijkheid en ben je in staat om nieuwe frameworks en de achterliggende concepten snel eigen te maken
 • Ervaring met Ember.js en Spring Boot is een pré
 • Ervaring met test-processen en test-automatisering is een pré
 • Een pragmatische instelling en ben je gewend om te werken in een agile omgeving
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Werken bij WIS is kiezen voor een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Een cultuur waarin ambitie en nuchterheid samengaan. Waarbij je collega's ook een beetje familie zijn. WIS is marktleider met haar betaaloplossing en een begrip in het onderwijs. We zijn trots op de kwaliteit van onze oplossingen en op de expertise en kennis van onze medewerkers. Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten, waar passie, innovatie en transparantie centraal staan. Daarnaast heeft jouw werk direct invloed op meer dan 80% van alle ouders in Nederland met een zoon of dochter op het voortgezet onderwijs! Je werkt namelijk in een klantgerichte omgeving voor onderwijsinstellingen in het hele land. We hebben bovendien een flinke groeiambitie en verwachten dat jij met ons meegroeit. WIS maakt onderdeel uit van de ParentPay Group, een internationale speler in software voor ondersteunende onderwijsdiensten.

 

Wat bieden wij

 • Een salaris tussen de €3.300,- en €4.000,- bruto per maand (bij 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring
 • Beschikking over een laptop en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een degelijk pensioen
 • Eigen scholingsbudget
 • Leuke teamactiviteiten (zowel vanuit het bedrijf als georganiseerd door je collega's)
 • Een prettige werkomgeving met goede faciliteiten die goed bereikbaar is met zowel de auto als met het OV