Voortgezet onderwijs

WIS is al jaren lang de hoofdspeler in het VO

scroll

De vele informatie systemen maken het voor (bestaande) ouders lastig om het overzicht te houden. Met de inzet van WIS Portal centraliseert u alle informatiestromen voor uw ouders naar één plaats.

Reguliere tekst


Is het gebruik van WIS Collect veilig?

WIS Collect maakt gebruik van versleutelde verbindingen voor de afhandeling van alle communicatie tussen de student en WIS Collect. Tevens worden betalingen met iDEAL binnen jouw eigen veilige bankomgeving afgehandeld. Na het afhandelen van een factuur ontvang je een kopie in jouw mailbox, zodat altijd achteraf duidelijk is waar er voor betaald is.

En hoe zit het met de veilighgeid van mijn gegevens?

Alle gegevens worden veilig door WIS opgeslagen op afgeschermde servers in ons datacenter in Amsterdam. Alle gegevens worden dagelijks gebackupt naar een externe locatie. Tevens is WIS aangesloten bij het Privacy Convenant (www.privacyconvenant.nl) waarmee gegarandeerd is dat er met jouw gegevens uiterst zorgvuldig wordt omgegaan.

Met wie moet ik contact opnemen als mijn factuur niet klopt, onrechte herinneringen ontvang of een betalingsregeling wil treffen?

De school blijft ten alle tijden het eerste aanspreekpunt voor de ouders en studenten. WIS Collect wordt door de school gebruikt voor het opstellen, versturen en het innen van de facturen.