Leerlingaanmelden.nl

Dé oplossing voor het laagdrempelig inschrijven van nieuwe leerlingen, geheel digitaal en met een overzichtelijke database.

Regelmatig hebben wij de vraag gekregen of wij mee kunnen denken in het vereenvoudigen van het aanmeldproces van nieuwe leerlingen. Vaak moeten ouders nu op papier alle gegevens invullen en dit formulier opsturen naar de school. Vervolgens moet dit bij de school overgetypt worden in het LVS. Dit is een foutgevoelig proces zowel aan de kant van ouder (vragen niet ingevuld, slecht leesbaar handschrift) als aan de kant van school (fouten tijdens overtypen van de gegevens).  
Met Leerling Aanmelden kunnen we dit proces vereenvoudigen en laagdrempeliger maken. Leerling Aanmelden is dé oplossing voor het digitaal afhandelen van het aanmeldproces. Door middel van een link deel je eenvoudig het digitaal aanmeldformulier aan de ouders. Naast de benodigde vragen kan je de pagina met een extra tab ook voorzien van extra informatie. De verzamelde gegevens komen in een duidelijke export en kunnen direct in Somtoday of Magister geïmporteerd worden. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van leerlingaanmelden.nl of wil je weten wat we nog meer voor jullie school kunnen betekenen voor, tijdens of na de wervingsperiode?

Vul dan onderstaand formulier in en dan neemt één van onze adviseurs contact met je op.