Informatiepakket aanvragen of starten met WIS Collect in het PO

Ben je op zoek naar meer informatie over WIS Collect voor jouw school/oudervereniging/schoolbestuur of wil je graag starten met WIS Collect? Hieronder lees je meer informatie over beide opties.

Informatiepakket of demonstratie aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een digitaal informatiepakket inclusief filmpje aanvragen. Het filmpje laat zien hoe eenvoudig het werkt om een betaalverzoek op te stellen en te versturen met WIS Collect. Na het verzenden van het formulier ontvang je het informatiepakket over WIS Collect in je mailbox.

Voor de licenties Standaard/Compleet kan je ook een demonstratie aanvragen. Je krijgt dan inzage in hoe eenvoudig het werkt om een betaalverzoek op te stellen en te versturen met WIS Collect en hoe een ouder dit betaalverzoek ontvangt en eenvoudig met iDEAL kan betalen. Daarnaast krijg je meer informatie over het betaaloverzicht dat WIS Collect automatisch voor je bijhoudt en de rapportages die je in WIS Collect kunt maken.
Nadat je het formulier hebt verzonden, nemen we contact met je op om de demonstratie in te plannen.

Uiteraard kun je ons ook benaderen mocht je nog andere vragen hebben. Deze vragen kan je vermelden in het opmerkingenveld bij het formulier hieronder.

Wij nemen dan contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

Direct aan de slag met WIS Collect voor het PO!

Wil je graag aan de slag met WIS Collect, dan lees je hieronder hoe je kunt starten.

Via onderstaand formulier kun je een digitaal informatiepakket aanvragen. Vul bij het opmerkingenveld in dat je wilt starten. Na het verzenden van het formulier ontvang je het informatiepakket over WIS Collect direct in je mailbox en hebben wij alvast de basisinformatie over jouw school in bezit. Wij nemen vervolgens contact met jou op en sturen je een overeenkomst toe om met WIS Collect aan de slag te kunnen gaan.

Ik vraag dit aan als:
Ik heb interesse in de volgende licentie:
Ik zou graag een...: