Over WIS

100% onderwijsfocus, jarenlange ervaring en betrokken

Kom bij ons werken Nodig ons uit

Ons verhaal


Al ruim 15 jaar levert WIS innovatieve standaard softwareoplossingen voor de breedte van het onderwijs. Met WIS Communicator, WIS Collect en WIS Talent Manager bieden we een uitgebreid portfolio voor het onderwijs. Deze toepassingen helpen veel onderwijsinstellingen bij het beheersen en automatiseren van hun processen op het gebied van communicatie, financiën en professionalisering.WIS is gevestigd in Gouda en momenteel zijn er 25 medewerkers werkzaam. Door de 100% onderwijsfocus zijn we een echte specialist binnen deze sector en bedienen we inmiddels meer dan 1 miljoen leerlingen en studenten.

WIS heeft klanten in de breedte van het onderwijs van PO en VO tot MBO en HBO

Join the team!

Werken bij WIS is kiezen voor een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Een cultuur waar ambitie en nuchterheid samengaan. In het eigen team en voor opdrachtgevers. WIS is trots op de kwaliteit van haar oplossingen en op de expertise en kennis van haar medewerkers. Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten, waar passie, innovatie en transparantie centraal staan. We hebben bovendien een flinke groeiambitie en verwachten dat jij met ons mee groeit.

Senior Java Developer (full stack)

Wil jij werken aan softwareplatformen met een installed base van honderden productie-omgevingen en meer dan 2 miljoen eindgebruikers?

Lees meer

Support medewerker

Ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verantwoordelijk voor de ondersteuning voor dan 2 miljoen eindgebruikers?

Lees meer
trusted-curve-bottom

Nodig ons uit


Contactgegevens

Telefoon: 0182-680 260
Per e-mail: info@wis.nl
Via onze servicedesk

Bezoekadres
Harderwijkweg 2
2803 PW Gouda

Postadres
Postbus 309
2800 AH Gouda