WIS Talent Manager

Dé digitale oplossing voor professionalisering en kennisdeling.

Nodig ons uit Download de brochure
Medewerkerontwikkeling met WIS Talent Manager

WIS Talent Manager

Met WIS Talent Manager kunnen scholen eenvoudig medewerkerontwikkeling faciliteren en beheren. WIS Talent Manager motiveert en stimuleert de medewerkers om hun kennis te vergroten en te delen. Daarnaast biedt het de teamleiders, coördinatoren en het management helder inzicht in de voortgang van de ontwikkeling van de medewerkers.

1Scholingsplatform

WIS Talent Manager helpt het plannen, registreren en organiseren van scholingsactiviteiten eenvoudig te automatiseren. Automatisch versturen van notificaties en middels rapportages helder inzicht in de scholingsactiviteiten.

2Kennis delen

Binnen WIS Talent Manager is er de mogelijkheid om kennisdeling te stimuleren. Er kan een kenniscentrum worden gecreëerd waarbij medewerkers gemakkelijk kunnen raadplegen welke vaardigheden binnen de organisatie aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat er interactie rondom aanwezige kennis en vaardigheden binnen uw organisatie.

Integraties

WIS Talent Manager heeft diverse mogelijkheden om te koppelen met uw HR-pakket of schooladministratiesysteem. Hierdoor is WIS Talent Manager volledig geïntegreerd met uw bronsysteem, waardoor informatie altijd up-to-date is.

WIS Talent Manager koppelt met AFAS WIS Talent Manager koppelt met HR2Day WIS Talent Manager koppelt met reat WIS Talent Manager koppelt met Parnassys WIS Talent Manager koppelt met Magister WIS Talent Manager koppelt met SOMtoday

WIS Talent Manager stimuleert medewerkers actief deel te nemen aan de academie door het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken.

Partner in medewerkerontwikkeling voor ruim 50.000 gebruikers!
Online portfolio voor medewerkers in WIS Talent Manager

Portfolio

Met WIS Talent Manager kunnen medewerkers een volledig persoonlijk portfolio opbouwen, waarin zowel behaalde resultaten uit het verleden en nieuwe certificaten kunnen worden geplaatst. Kortom één omgeving voor alle persoonlijke professionaliseringsdoeleinden.

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

Zowel interne als externe gebruikers worden betrokken bij de academie door het heldere overzicht van de beschikbare activiteiten en het eenvoudige gebruik van WIS Talent Manager. Dit zorgt voor een actieve deelname en daarnaast is er sprake van een grote tevredenheid onder de gebruikers van WIS Talent Manager. Hans Stolk - Wartburg College

Wilt u meer weten?

Download onze brochure en lees meer over WIS Talent Manager.

Download brochure