WIS Portal

De online ouderomgeving voor alle school gerelateerde informatie

Nodig ons uit Informatiepakket aanvragen
Een responive portaal voor ouders en leerlingen met WIS Portal

WIS Portal

WIS Portal brengt roosters, cijfers, schoolinformatie en facturatie samen in één centrale omgeving voor ouders. Volledig in de huisstijl van de onderwijsinstelling of vestiging.

Schoolcommunicatie naar een hoger niveau

Met WIS Portal biedt een onderwijsinstelling een afgeschermde omgeving aan haar ouders waarin alle school gerelateerde informatie samenkomt. De ouder heeft direct en eenvoudig inzicht in alle schoolzaken.
Van nieuws, cijfers, huiswerk, roosters en inventarisaties tot aan de ontvangen e-mails en facturen.

De vele integratiemogelijkheden van WIS Portal brengen alle informatie op één plek.

WIS Portal laat de cijfers uit het leerlingvolgsysteem zien WIS Portal laat het huiswerk uit het leerlingvolgsysteem zien WIS Portal kan alle berichten uit WIS Collect en WIS Communicator op een plek laten zien WIS Portal heeft een krachtige formulier editor Vanuit WIS Portal kan een ouder in een keer zijn/haar schoolfacturen inzien
WIS Portal koppelt met SOMtoday WIS Portal koppelt met Magister WIS Portal koppelt met Zermelo WIS Portal koppelt met Edu-Arte WIS Portal koppelt met Office365

Standaard systeem-koppelingen

Met WIS Portal is het presenteren van informatie uit bronsystemen volledig gestandaardiseerd. Het gepersonaliseerde portaal beschikt door middel van de koppelingen over de meest actuele informatie. Single sign-on oplossingen voor roosteromgevingen, Office365, etc. zijn ook beschikbaar.

1Eén centrale plek

Brengt schoolinformatie, formulieren en studie-informatie samen in één omgeving.

2Centrale berichten box

Een totaal overzicht van alle verstuurde communicatie vanuit de onderwijsinstelling. Met zowel nieuwsbrieven, facturen als overige berichten.

3Informatie vanuit Leerlingvolgsystemen

Binnen de afgeschermde omgeving wordt de informatie uit bronsystemen gepresenteerd. Een uitgebreid overzicht van cijfers, roosters, absentie en huiswerk.

4Publiceer vrije informatie

Presenteren van doelgroep specifieke informatie, zoals nieuwsberichten, inventarisatiemogelijkheden, foto′s, digitaal absentiemelden, kalender en PTA′s.

Mening van ouders over inspanningen van school voor ouderbetrokkenheid

39%

39% geeft aan tevreden te zijn over de
informatievoorziening vanuit de school naar ouders

61%

61% geeft aan ontevreden te zijn over de
informatievoorziening vanuit de school naar ouders

Moderne PR websites geschikt voor alle apparaten met WIS Portal

PR website(s)

Maak ook voor het beheer van de schoolwebsite gebruik van de eenvoudige en krachtige functionaliteit van WIS Portal, zo beheert u alle online communicatie vanuit één omgeving.

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

Alles vanuit één omgeving te beheren. Het CMS is erg vriendelijk in het gebruik en sluit naadloos aan op het leerlingvolgsysteem. Hendrikjan Rietberg - De Meerwaarde