WIS Communicator

Online schoolcommunicatie eenvoudig, in stijl en persoonlijk

Nodig ons uit Download de brochure
Eenvoudig communiceren met ouders en leerlingen met WIS Communicator

WIS Communicator

Met WIS Communicator kunnen scholen alle communicatiekanalen optimaal inrichten en centraliseren. Stuur met WIS Communicator eenvoudig persoonlijke berichten zoals digitale nieuwsbrieven, e-mails, brieven en sms-berichten naar de verschillende doelgroepen.

De koppeling met het leerlingadministratie-systeem maakt het mogelijk om eenvoudig selecties te maken van ontvangers en vervolgens het juiste bericht, gepersonaliseerd en in de eigen huisstijl, te verzenden.

Automatische koppelingen

Met WIS Communicator is het inlezen en selecteren van ontvangers volledig geautomatiseerd. Door de directe koppeling tussen de bronsystemen en WIS Communicator zijn altijd de meest actuele groepen en gegevens beschikbaar. Daarnaast kunnen ook externe ontvangers zoals alumni, leden van ouderverenigingen, aankomenden leerlingen, etc worden geïmporteerd.

WIS Communicator koppelt met Parnassys WIS Communicator koppelt met SOMtoday WIS Communicator koppelt met Magister WIS Communicator koppelt met Edu-Arte

1Sjablonen

Met behulp van sjablonen die u zelf kunt aanpassen kunnen de digitale berichten in de eigen huisstijl van de school verzonden worden. Een eigen lay-out per vestiging of soort bericht is hierbij ook mogelijk.

2Altijd persoonlijk

Altijd een helder en duidelijk bericht met de onderwijsinstelling als afzender waarbij iedere email automatisch wordt gepersonaliseerd. Tevens kan de ontvanger alle verzonden communicatie ook raadplegen in zijn/haar persoonlijke berichtenbox.

3100% bereik

Berichten kunnen via verschillende kanalen worden verstuurd waardoor u altijd iedereen kunt bereiken. Door de uitgebreide statistieken heeft u daarnaast inzicht in o.a. het open-, lees- en klikgedrag van de ontvangers.

4Verschillende koppelingen

WIS Communicator kan worden ingezet als toevoeging op WIS Collect en is uit te breiden met een portaalfunctie voor een optimale informatievoorziening naar ouders.

Duidelijk inzicht in de statistieken van uw verzending

Het communicatieplatform

Stuur eenvoudig digitale nieuwsbrieven, e-mails, brieven en sms-berichten naar de doelgroepen met 100% bereik. Met WIS Communicator profiteert u van vele voordelen:

  • Automatisch inlezen gegevens van de ontvangers
  • Eenvoudig in gebruik
  • Berichten in huisstijl van de school of vestiging
  • Koppeling met WIS Portal en WIS Collect
  • Persoonlijke berichtenbox voor ontvangers
"Wij sturen persoonlijke nieuwsbrieven en berichten naar al onze belanghebbenden. Met WIS Communicator zorgen wij ervoor dat ieder bericht wordt afgeleverd op het juiste moment, in de juiste stijl en met behoud van overzicht van eerder verzonden correspondentie." Henko van der Weerd - Ichthus College te Veenendaal

Wilt u meer weten?

Download onze brochure en lees meer over WIS Communicator.

Download de brochure