WIS Collect voor het voortgezet onderwijs

Digitaal factureren van de schoolkosten met helder inzicht in de betalingen.

Nodig ons uit Download de brochure voor VO

Laagdrempelig betaalgemak met WIS Collect voor het VO

Met WIS Collect wordt het voor ouders gemakkelijker om te betalen, waardoor de betalingsscore wordt verbeterd. De facturen kunnen direct per iDEAL betaald worden en kan er gekozen worden voor betalen in termijnen.

 

Eenvoudig, betrouwbaar en gemakkelijk betalen met iDEAL

Met WIS Collect kunnen ouders eenvoudig de schoolkosten van hun kind(eren) betalen. Met daarnaast een duidelijk overzicht van eerdere, huidige en eventuele toekomstige facturen.

Online schoolpartner voor meer dan 1 miljoen leerlingen!

Veel integratiemogelijkheden met schoolsystemen

WIS Collect heeft integraties met diverse systemen. Op deze manier is WIS Collect volledig geïntegreerd met uw bronsysteem en financiële pakket, waardoor informatie altijd up-to-date is.

WIS Collect VO koppelt met SOMtoday WIS Collect VO koppelt met Magister WIS Collect VO koppelt met AFAS WIS Collect VO koppelt met Exact

1Online debiteurenbeheer

Met WIS Collect heeft u altijd inzicht in de juiste kosten per leerling en de betaalstatus. U kunt gemakkelijk herinneringen en aanmaningen versturen en betaalregelingen vastleggen.

2Rapportages op maat

Er zijn diverse rapportages te genereren vanuit WIS Collect. Zo is er duidelijke informatievoorziening richting o.a. het bestuur, vanuit de financiële administratie.

3Meekijken met de ouders

Vanuit WIS Collect is er een meekijkfunctie met de ouders. Op deze manier kunt u precies zien hoe de omgeving van de ouder eruitziet en welke facturen zij zien.
4Inzichtelijke communicatie

Met WIS Collect heeft u inzicht in de verzonden communicatie richting de studenten. U kunt inzien welke berichten zijn gelezen en welke niet zijn aangekomen. Vervolgens kunt u eventueel een brief per post sturen.

Keuze- en directe facturatie in een met WIS Collect voor VO

Keuze- en directe facturatie in één

De ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage voor de ouders. Met WIS Collect heeft u de mogelijkheid om ouders de keuze te geven welke leermiddelen zij wel of niet willen afnemen. Daarnaast kunnen sommige items, zoals excursies of reizen, verplicht worden gefactureerd.

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

"Sinds we WIS Collect gebruiken is de termijn waarbinnen de vrijwillige ouderbijdrage wordt betaald enorm verkort. Dit mede doordat de ouder zo gemakkelijk middels iDEAL kan betalen, ook met een mobieltje!"
Diana Schermer – Rijnlands Lyceum

Wilt u meer weten?

Download onze brochure voor het voortgezet onderwijs en lees meer over WIS Collect.

Download brochure voor VO