WIS Collect voor het MBO & HBO

De facturatie van schoolkosten naar studenten digitaal geregeld met directe integratie naar het financiële pakket.

Nodig ons uit Download de brochure voor MBO/HBO

Laagdrempelig betaalgemak met WIS Collect voor het MBO HBO

Met WIS Collect wordt het voor studenten gemakkelijker om te betalen, waardoor de betalingsscore wordt verbeterd. De facturen kunnen direct per iDEAL betaald worden en er kan gekozen worden voor betalen in termijnen.

 

Eenvoudig, betrouwbaar en gemakkelijk betalen met iDEAL

Met WIS Collect kunnen studenten eenvoudig hun schoolkosten betalen. Met daarnaast een duidelijk overzicht van eerdere, huidige en eventuele toekomstige facturen.

Online schoolpartner voor meer dan 1 miljoen leerlingen!

Veel integratiemogelijkheden met schoolsystemen

WIS Collect heeft integraties met diverse systemen. Op deze manier is WIS Collect volledig geïntegreerd met uw bronsysteem en financiële pakket, waardoor informatie altijd up-to-date is.

WIS Collect MBO koppelt met Studielink WIS Collect MBO koppelt met Magister WIS Collect MBO koppelt met Alluris WIS Collect MBO koppelt met EduArte WIS Collect MBO koppelt met Exact WIS Collect MBO koppelt met AFAS

1Diverse facturen

Met WIS Collect heeft u de mogelijkheid om studenten de keuze te geven welke leermiddelen zij wel of niet willen afnemen. Daarnaast kunnen sommige items, zoals excursies of reizen, verplicht worden gefactureerd.

2Rapportages op maat

Er zijn diverse rapportages te genereren vanuit WIS Collect. Zo is er een duidelijke informatievoorziening richting o.a. het bestuur vanuit de financiële administratie.3Meekijken met de student

Vanuit WIS Collect is er een meekijkfunctie met de studenten. Op deze manier kunt u precies zien hoe de omgeving van de student eruitziet en welke facturen hij of zij ziet.4Inzichtelijke communicatie

Met WIS Collect heeft u inzicht in de verzonden communicatie richting de studenten. U kunt inzien welke berichten zijn gelezen en welke niet zijn aangekomen. Vervolgens kunt u eventueel een brief per post sturen.

Met WIS Collect heeft u altijd de juiste kosten per student en de betaalstatus inzichtelijk

Online debiteurenbeheer

Met WIS Collect heeft u altijd de juiste kosten per student en de betaalstatus inzichtelijk. U kunt gemakkelijk herinneringen en aanmaningen versturen en betaalregelingen vastleggen.

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

Met de keuze voor WIS Collect hebben we een toekomstvaste oplossing geselecteerd voor ons facturatieproces van schoolkosten en cursusgelden.
Rob Boekhout – ROC Mondriaan

Wilt u meer weten?

Download onze brochure voor het MBO en HBO en lees meer over WIS Collect.

Download brochure voor MBO & HBO