Online schoolpartner voor meer dan 1 miljoen leerlingen!

WIS Collect

Met WIS Collect kunnen de schoolkosten digitaal worden aangeboden aan ouders en studenten. Ook wordt het arbeidsintensieve facturatie- en betaalproces binnen uw onderwijsinstelling of oudervereniging geoptimaliseerd.

Eenvoudig schoolkosten beheren met WIS Collect

Basisonderwijs

Volledige ontzorging bij het versturen van de facturen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage en schoolreisjes, waarbij ouders via iDEAL kunnen betalen.

Meer informatie

Voortgezet onderwijs

Online aanbieden van de facturen voor bijv. de ouderbijdrage, kluisjes en reizen. Inzicht in de betalingen en verbetering van de service richting de ouders.

Meer informatie

MBO & HBO

Online facturatie van de schoolkosten aan de studenten. Volledig online debiteurenbeheer met directe integratie naar het financiële pakket.

Meer informatie
Eenvoudig communiceren met ouders en leerlingen met WIS Communicator

WIS Communicator

Met WIS Communicator kunnen scholen de communicatiekanalen richting ouders en leerlingen optimaal inrichten. WIS Communicator maakt het mogelijk om de ouders meer informatie te geven over leerlinginformatie en de ouderbetrokkenheid te verhogen. Alle informatie vanuit één plek te bereiken, actueel en eenvoudig.

Meer informatie
Medewerkerontwikkeling met WIS Talent Manager

WIS Talent Manager

Met WIS Talent Manager kunnen scholen eenvoudig medewerkerontwikkeling faciliteren en beheren. WIS Talent Manager motiveert en stimuleert de medewerkers om hun kennis te vergroten en te delen. Daarnaast biedt het de teamleiders, coördinatoren en het management helder inzicht in de voortgang van de ontwikkeling van de medewerkers.

Meer informatie

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

Wilt u meer weten?

We maken graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact op